Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

Vandaag breng ik een toost uit op de verjaardag van Prof. Dr. Arjo Klamer. Verguisd door de gevestigde orde en genegeerd door mainstream media strijdt Arjo Klamer al jaren op diverse fronten voor een nieuwe economie, voor mij wezenlijk onderdeel van De Nieuwe Verlichting.

Tijden als deze lijken te vragen om een andere economie. Bestaande economische wetten hebben hun houdbaarheidsdatum overschreden. Veel mensen hebben het gevoel dat het niet alleen om meer winst of groei moet gaan. Waar moet het dan wel over gaan? Hoe kunnen we de economie anders denken, anders behandelen?

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen als GezondVerstandBurger (@vinisva). Tevens muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.


Historie