Vinisva - Huis van het gezonde verstand

Doe mee! Interesse?

n = n + 1 ...

Lees De Derde Verlichting en bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld.

 

 

Interesse in een actuele PDF
versie van het manuscript?


De Derde Verlichting

Stuur een mail met motivatie
naar redactie@vinisva.nl 

 

V6.2 Proefdruk/proeflezing - Februari 2022

Actueel onderhanden manuscript V7.54 - Mei 2022


Op klimaatgebied worden we in Nederland links en rechts ingehaald. Terwijl de politiek hier maar op de handen blijft zitten lanceert de VS (!!), uit naam van de Obama-regering, vandaag het Clean Power Plan. Het gaat om radicale terugdringing van de CO2-uitstoot, maar wat de exacte uitvoering wordt, kan ik niet zo snel achterhalen. Komende tijd zal wel meer duidelijk worden.

Climate Change

And President Obama's Action Plan

The United States is leading global efforts to address the threat of climate change. President Obama is taking the biggest step yet to combat climate change by finalizing America’s Clean Power Plan, which sets the first-ever carbon pollution standards for power plants.
Bekijk ook de video ...

Laten we in elk geval hopen dat dit de opmaat is voor een succesvolle Klimaattop 2015.

Author: Hans Geurts

Hans is publicist en oprichter van Vinisva, op social media te volgen onder @vinisva. Tevens is hij muzikaal actief als indie artist, songwriter en producer in Gashunters en Twoomusic. Zie Contact voor o.a. telefoon en mailadres.


Submenu

Historie