Vinisva - Huis van de Gezond-Verstand-Burger

Doe mee!

n = n + 1 ...

Bouw mee aan een nieuwe toekomst! Deel je verbeelding met gelijkgestemden en de rest van de wereld. Lees ook even mijn oproep om mee te doen en meld je aan als medebewoner van het Huis van de GezondVerstandBurger.

Aanvulling oktober 2018: Word ook Wakker Mens!

  Download
en lees een proefexemplaar van 
De Derde Verlichting

 

 

n = 1

De Verbeelding van
Hans Geurts

n = n + 1

Uw Verbeelding

 

Samen werken aan een
Collectieve Verbeelding

 

Vin = Va

 

GezondVerstandBurgers van Nederland, verenigt u!

In eenzaamheid en schoonheid sterven is niet mijn doel met Vinisva. Het gedachtegoed mag wat mij betreft zo breed mogelijk worden verspreid. "Mi casa es tu casa". Het Huis van de GezondVerstandBurger staat open voor een ieder die zich in mijn initiatief en/of manifest "De Derde Verlichting" herkent. Meld je aan als medebewoner.

Met de (waan van de) dag neemt  domheid en kortzichtigheid toe. Onze samenleving is veel te belangrijk om de toekomst ervan zomaar aan politici, wanbestuurders, graaiers en intiatiefloze media over te laten! Er moet een nieuwe, frisse wind gaan waaien in Nederland (en de wereld).

Ludieke protesten zijn (helaas) niet meer van deze tijd. Daar is men in Den Haag totaal ongevoelig voor, behalve als de media erbij zijn ... Anno nu zullen we naar zakelijker middelen moeten grijpen om gehoord te worden.

Feiten verzamelen en dossiers bouwen, dat zijn de wapens van nu!

Ik ben alhier gestart met het delen van mijn Verbeelding en de acties die nodig zijn om deze tot leven te laten komen. Ik zou het erg leuk vinden als u ook uw Verbeelding zou willen toevoegen. Samen werken we aan een Collectieve Verbeelding!

Wat we hier mee gaan doen is afhankelijk van de weg en het resultaat. Soms zal op korte termijn iets kunnen worden bereikt, maar het is en wordt vooral een kwestie van lange adem en geduld. Laten we maar eens beginnen het manifest "De Derde Verlichting" als leidraad te nemen, wat zaken op een rij te krijgen en dossiers op te bouwen. 

Als lezer heb je enkele opties om interactief te worden:

  • Reageer op artikelen (o.a. via Disquss, werkt ook via een social media accout).

  • Maak evt. gebruik van de RSS-feed (let op het RSS-icoon, alleen zichtbaar op Hoofdmenu-niveau), een makkelijke manier om automatisch op de hoogte te worden gehouden van nieuwe artikelen. RSS is makkelijk te integreren in MS Outlook. U kunt me altijd mailen voor hulp.

Of doe mee als schrijver, datajournalist, activist of dossierhouder. Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om je aan te melden voor de website (n = n + 1, nietwaar?). Na registratie kun je inloggen en vervolgens

  • blog je mee en lever je je eigen bijdrage: hint, blog, dossierpart, verhaal, analyse, verwijzing, etc. U kunt eigen artikelen toevoegen en bewerken..

  • word je dossierhouder en start één of meer dossiers onder uw redactie.

We moeten beginnen een degelijk fundament onder het Huis te leggen. Op termijn, uiteraard sterk afhankelijk van de uiteindelijke animo, zijn veel meer activiteiten mogelijk, zoals presentaties, meetings, optredens, demonstraties, etc.

Hans Geurts